tag:blogger.com,1999:blog-5872043280804841073.post1374422247698760349..comments2024-03-24T23:39:26.986+01:00Comments on fully-flavoured: Nadwiślańskie sajgonki wiśniowe w chrupiącej obwarzankowej panierce z jogurtowym sosem miodowo-cytrynowym i konfiturą krakowską obwarzankowo-wiśniową. EWAhttp://www.blogger.com/profile/10413892501255284247noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5872043280804841073.post-36826445636115773432014-07-31T16:03:18.987+02:002014-07-31T16:03:18.987+02:00Serdecznie dziękuję i również pozdrawiam :)Serdecznie dziękuję i również pozdrawiam :)EWAhttps://www.blogger.com/profile/10413892501255284247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5872043280804841073.post-51246077244175134192014-07-30T15:50:42.712+02:002014-07-30T15:50:42.712+02:00Dzień dobry! Powinnaś zostać szefową kuchni restau...Dzień dobry! Powinnaś zostać szefową kuchni restauracji, najlepiej w moim rodzinnym mieście. Dla mnie to za wysokie kulinarne progi, ale pomyslę o wersji uproszczonej. Gratuluję i pozdrawiam! MałgoŚAnonymousnoreply@blogger.com