tag:blogger.com,1999:blog-5872043280804841073.post8154439857125991133..comments2024-03-24T23:39:26.986+01:00Comments on fully-flavoured: Sajgonki z dzikim ryżem, ryżem brązowym i dynią z sosem ostro-słodkimEWAhttp://www.blogger.com/profile/10413892501255284247noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5872043280804841073.post-41279214911429094332016-10-04T17:02:33.465+02:002016-10-04T17:02:33.465+02:00no nie powiem, wyglądają naprawdę zacnie i pewnie ...no nie powiem, wyglądają naprawdę zacnie i pewnie tak też smakują :)kellhttp://kell.pl/oferta/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5872043280804841073.post-49724401888058683602016-10-03T12:23:22.469+02:002016-10-03T12:23:22.469+02:00Uwielbiam sajgonki :) Zwykle miałam z nimi do czyn...Uwielbiam sajgonki :) Zwykle miałam z nimi do czynienia tylko w chińskiej restauracji, ale dobre i co! Domowych nigdy nie robiłam. To byłaby dopiero uczta. Pozdrawiam :)Meglyhttp://megly.plnoreply@blogger.com