wtorek, 28 kwietnia 2015

Krem czekoladowy z cieciorki

 Idealny jako dodatek do ciast, świeżych owoców czy kanapek. 

Krem czekoladowy z cieciorki



 

Składniki:
·         Puszka cieciorki
·         4 łyżki ksylitolu - lub jeśli wolicie cukru pudru
·         Łyżka ekstraktu waniliowego
·         Łyżka dobrego kakao
·         4 łyżki mleka ryżowego BIO

Cieciorkę odsączamy z zalewy, przekładamy do blendera. Dodajemy ksylitol/ cukier, ekstrakt waniliowy, kakao i mleko. Całość dokładnie blendujemy na gładką masę. 



2 komentarze:

zamów tort

Współpraca z PetroNews.pl.

wypieki Ewy

"Przepis dnia" i cynamonowe pączko-jagodzianki




Zapraszam na:

KobiecePorady.pl - Portal z poradami dla Kobiet
zBLOGowani.pl
Durszlak.pl Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów Lista Blogów Kulinarnych

Na skróty

Translate

Drogi czytelniku,

Drogi czytelniku, będzie mi bardzo miło, jeśli podzielisz się swoją opinią w komentarzu pod przepisem, z którego skorzystałeś. Twoja opinia jest dla mnie bardzo cenna. :)