Drogi czytelniku,

Drogi czytelniku, będzie mi bardzo miło, jeśli podzielisz się swoją opinią w komentarzu pod przepisem, z którego skorzystałeś. Twoja opinia jest dla mnie bardzo cenna. :)


wtorek, 28 kwietnia 2015

Krem czekoladowy z cieciorki

 Idealny jako dodatek do ciast, świeżych owoców czy kanapek. 

Krem czekoladowy z cieciorki



 

Składniki:
·         Puszka cieciorki
·         4 łyżki ksylitolu - lub jeśli wolicie cukru pudru
·         Łyżka ekstraktu waniliowego
·         Łyżka dobrego kakao
·         4 łyżki mleka ryżowego BIO

Cieciorkę odsączamy z zalewy, przekładamy do blendera. Dodajemy ksylitol/ cukier, ekstrakt waniliowy, kakao i mleko. Całość dokładnie blendujemy na gładką masę. 



2 komentarze:

  1. Już nie mogę się doczekać sezonu truskawkowego :)

    OdpowiedzUsuń
  2. genialny! wyjadłabym go prosto z pojemniczka!

    OdpowiedzUsuń