poniedziałek, 26 sierpnia 2013

Koktajl jeżynowy na mleczku kokosowym

Na dobry początek tygodnia! 

Koktajl jeżynowy na mleczku kokosowym



Składniki:
·          2 szklanki jeżyn
·         1 brzoskwinia
·         3/4 szklanki mleczka kokosowego
·         3/4 szklanki jogurtu naturalnego lub maślanki
·         cukier brązowy do smaku
·         ewentualnie kostki lodu do podania
·         jeżyny do dekoracji

Jeżyny, brzoskwinię, mleczko kokosowe, jogurt i cukier dobrze miksujemy. Rozlewamy do szklanek. Podajemy dobrze schłodzone. Można zaserwować z kostkami lodu i owocami, których użyliśmy do koktajlu.
 Smacznego!



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

zamów tort

Współpraca z PetroNews.pl.

wypieki Ewy

"Przepis dnia" i cynamonowe pączko-jagodzianki




Zapraszam na:

KobiecePorady.pl - Portal z poradami dla Kobiet
zBLOGowani.pl
Durszlak.pl Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów Lista Blogów Kulinarnych

Na skróty

Translate

Drogi czytelniku,

Drogi czytelniku, będzie mi bardzo miło, jeśli podzielisz się swoją opinią w komentarzu pod przepisem, z którego skorzystałeś. Twoja opinia jest dla mnie bardzo cenna. :)