wtorek, 10 maja 2016

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem jest idealnym dodatkiem na kanapki. Polecam!



 Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

 Składniki:

  •  7 jajek
  • 2 czubate łyżki majonezu
  •   100 g miękkiego masła
  •  sól do smaku
  •    pęczek szczypiorku


Jajka gotujemy na twardo. Obieramy i przekładamy do malaksera. Dodajemy pozostałe składniki - oprócz szczypiorku i dokładnie blendujemy.  Na koniec dodajemy drobno posiekany szczypiorek. Pastę chłodzimy. Smacznego!
 
 

3 komentarze:

  1. Uwielbiam :) Nieraz robię niemalże identyczną. Kocham ten smak. Na kanapeczki nadaje się idealnie. No i domowa, zdrowa, a nie to co mocno konserwowane produkty tego typu ze sklepowych półek. Pozdrawiam serdecznie :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Moja ulubiona pasta. Genialna do kanapek. Ja czasami dodaję jeszcze troszkę tuńczyka :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Jedyna pasta do kanapek, która pasuje do każdej kanapki

    OdpowiedzUsuń

zamów tort

Współpraca z PetroNews.pl.

wypieki Ewy

"Przepis dnia" i cynamonowe pączko-jagodzianki




Zapraszam na:

KobiecePorady.pl - Portal z poradami dla Kobiet
zBLOGowani.pl
Durszlak.pl Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów Lista Blogów Kulinarnych

Na skróty

Translate

Drogi czytelniku,

Drogi czytelniku, będzie mi bardzo miło, jeśli podzielisz się swoją opinią w komentarzu pod przepisem, z którego skorzystałeś. Twoja opinia jest dla mnie bardzo cenna. :)